Soul Revolution

Letterlijk vertaalt: Ziel revolutie! Dit is wat God wil. God wil onze ziel niet een beetje, maar helemaal. Wanneer wij ons hart aan Jezus geven, mogen we veranderen naar Zijn beeld; een revolutionair proces!

Wij zijn ervan overtuigd dat deze generatie belangrijker is dan ooit! Er komt een grote revolutie aan van deze nieuwe generatie die God aanbidden en bergen gaan verzetten. God gelooft in jou!! Jij ook in God?

Ons verlangen is om jou op weg te helpen. Er zijn zoveel vragen, zoveel verlangens. Er gebeurt veel in de wereld. Wat is waar, welke weg moet ik gaan? En als ik die weg gevonden heb; hoe moet ik dan verder? Samen met jou willen wij op weg gaan en stappen zetten in ons geloof.

We willen samen met jou op weg gaan door middel van muziek, aanbidding, sprekers, ministry en fellowship. We hebben een supergave jongerenband. We willen samen God aanbidden en dichter tot zijn troon komen. Er zullen sprekers komen die ons dat stukje verdieping en geloofsopbouw geven.

Het ministryteam is er voor jou. Zij nemen jou mee in gebed om alles wat je voelt, denkt en de vragen die je hebt bij God te brengen. Ook geloven wij dat door de kracht van Gods Geest door gebed er herstel en genezing mag zijn.

Elkaar ontmoeten, in gesprek met elkaar, chillen dat is wat er gebeurt tijdens de fellowship. In Reload (the basement van de tabor) zullen lekkere drankjes en hapjes zijn. Genoeg redenen om je daar helemaal thuis te voelen.

Soul Revolution is elke 4de zondag van de maand. Hou de site in de gaten. Like onze facebook pagina; zo ben je altijd op de hoogte van alles omtrent Soul Revolution.

De Soul Revolution Band


De Soul Revolution band bestaat uit jongeren die maar één doel hebben; door middel van muziek God aanbidden, ontmoeten en jou daarin meenemen!
Muziek belangrijk om ons samen te brengen; met elkaar, met God en met jezelf. Daarnaast mogen we door muziek God groot maken en Samen een feest bouwen ter ere van Hem.

Verdieping


Wij geloven dat de boodschap die in de bijbel staat, het leven van jou zal veranderen. Onze uitdaging is; om deze boodschap door te geven, jou uit te dagen. Elke dienst zal er een spreker zijn, die aan de hand van een thema, je mee de bijbel in wil nemen.

Ministry


Niets is te gek bij God. Alles mag je delen met Hem. Samen met jou willen wij je bezigheden bij God te brengen. We willen voor je bidden en met je bidden om je zo op weg te helpen dichter naar Jezus toe. Tijdens en na de dienst is het gebedsteam er om samen met jou en voor je te bidden.

Fellowship


Na elke bijeenkomst is er tijd om elkaar te ontmoeten in Reload (in de basement van de Tabor). Heerlijk ontspannen of nog even doorkletsen over de avond. Het kan allemaal. Ga je liever nog even door met de aanbidding…neem je gitaar en ga lekker spelen. Er zal drinken zijn en lekkere hapjes. Ontmoet elkaar, bouw vriendschappen en relaties op. God zegt dat het goed is!